In Tsjechië besloten ze om het toernooi D+D Real Czech Masters, en dat wordt gespeeld op het Albatross Golf Resort, naar 54 holes in te korten omdat hevige regenbuien de baan onspeelbaar maakte. In Zweden vielen ook de nodige buien maar daar kon de Nederlander Koen Kouwenaar (foto) toch zijn derde ronde van het Challenge Tour event eindigen. Hij eindigde uiteindelijk zijn derde ronde met 71 slagen en staat nu met 6-onder gedeeld 15e.

Challenge Tour: Alleen Koen Kouwenaar door in Zweden

Joost Luiten en Daan Huizing kwamen vandaag niet tot spelen toe net als de andere spelers die de cut hadden gehaald. Nadat de baan meerdere keren te kampen kreeg met flinke regenbuien werd er met man en macht gewerkt om de greens vrij van water te krijgen. Waren ze net klaar kwam er weer een flinke bui dus het werd dweilen met de kraan open. De organisatie besloot dan maar op een gegeven moment het toernooi in te korten naar 54 holes.

DPWorld Tour: Luiten en Huizing door in Tsjechië