Welke clubs passen het beste in jouw golftas en welke clubs kun je weglaten?
De belangrijkste vraag die voorafgaand aan elke fittingsessie is: wat verwacht je van je nieuwe clubs? Meer lengte, meer precisie, minder blessures? Blessurevrij golfen is gezien de gemiddelde leeftijd in golf een actueel onderwerp van gesprek. Onze pro’s willen golfers zo lang mogelijk gezond en fit in de baan houden met veel speelplezier.

Op zondag 11 september 2022 ben je als golfer van harte welkom op driving range van Golfclub Liemeer. De pro’s van Golfschool Liemeer zijn er die dag samen met Ted’s Golfshop uit Noordwijk om naar je setconfiguratie te kijken. Ook kun je de nieuwste golfclubs testen van o.a. de merken Callaway, Cobra, Ping en Titleist.

Om tot een optimale samenstelling van je set te komen moet je het spel van de golfer begrijpen daarom werken Ted’s Golfshop en de teaching Pro’s Arjan van Houten, John Kakakis en Bas Kräwinkel op dit moment ook nauw met elkaar samen. Ook als je niet lest bij de Golfschool Liemeer ben je van harte welkom. Het gratis uit kunnen proberen van de nieuwste golfclubs is alleen al een bezoek waard aan de driving range tussen 12:00 en 16:00 uur.

Tips van Ted’s Golfshop:
Laat altijd je materiaal fitten, koop niet zomaar een set op internet. Naast een goede setconfiguratie zijn goede schoenen, de juiste bal, een handschoen en passende kleding ook belangrijk.

Fitting Event: Zondag 11 september van 12.00 tot 16.00 uur
Toegang: Gratis

Locatie: Driving range van Golf & Countryclub Liemeer, Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
info@golfclubliemeer.nl Tel: 0172 820016