Tiger Woods is het 36-holes event de JP McManus Pro-Am begonnen met een ronde van 77 slagen (+5) en kwam daarmee op een gedeelde 43e plaats. De 46-jarige Amerikaan had onder andere een dubbel bogey maar ook een eagle in zijn ronde naast dus veel bogeys en slechts 1 birdie. 

Zijn landgenoten Xander Schauffele en Rickie Fowler hadden een veel betere start in het toernooi met 64 en 67 slagen.

Het team van G MacManus leidt met 22-onder par! Op slechts 2 holes maakte ze een par maar op de rest birdies en eagles! In het team zitten de pro en Amerikaan Mark O’Meara en de amateurs Gerry McManus, Mark McManus en Cormac McManus. Het waren de scores van zijn teamgenoten want O’Meara ging zelf rond in 81 slagen!

De Amerikaan Jordan Spieth werd gediskwalificeerd in het toernooi.  

Tiger Woods speelt deze maandag en dinsdag in het JP McManus Pro-Am in Ierland!