Aydan Verdonk opende in het Raiffeisen Pro Golf Tour St. Pölte met een ronde van 8-onder par en 62 slagen maar liet daar helaas een ronde van 9 slagen meer op volgen. Met 73 slagen op de tweede dag zakte hij naar de gedeelde zevende plek en staat hij met 5-onder op zes slagen van de leider Marco Iten. De Zwitser wist na 67 slagen op dinsdag nu op woensdag in 62 slagen zijn ronde te eindigen en staat dus bovenaan met 11-onder par.

Mike Toorop ging naar de gedeelde 17e plek na 69 en 68 slagen (-3). Dario Antonisse wist na 71 slagen met 67 slagen eenvoudig de cut te halen met 3-onder. Peter Melching, Philip Bootsma, Max Albertus en Michael Wedema wisten met par eveneens de cut te halen. 

De amateur Ricardo Veldman miste de cut op 1 slag en Mats Markovits met 2 slagen.  

ProGolf Tour: Aydan Verdonk pakt de leiding in Oostenrijk