Wat een score van Daan Huizing in het BMW International Open dichtbij München. De 31-jarige opende met een van zijn laagste scores ooit en wel 63 slagen met in zijn ronde negen birdies en geen enkele bogey of erger! Huizing kwam daarmee op de tweede plek achter de Chinees Li Haotong die met 62 slagen het baanrecord evenaarde!

Wil Besseling en Darius van Driel hadden ook best een goede start in het toernooi. De twee gingen met 69 en 70 slagen rond en staan daarmee gedeeld 29e en 46e! Besseling maakte twee bogeys maar ook vijf birdies Van Driel kwam met vier birdies en twee bogeys van de golfbaan Golfclub München Eichenried!

Er was ook nog een albatros en wel van de Duitser Maximilian Kieffer. De 31-jarige sloeg een ijzer vier als tweede slag naar de green van de 11e, een par vijf hole, en met 1 stuit verdween de bal in de hole. Uiteindelijk ging hij rond in 4-onder en staat hij gedeeld 18e.