OGIO Europe heeft een nieuwe golf van limited edition volledig waterdichte golftassen gelanceerd, exclusief voor de Europese markt. De tassen hebben enkele van de meest gewaagde patronen en kleurencombinaties die ooit in de golfindustrie zijn gezien.

De OGIO 2022 all-elementen Woode hybride golftassen zijn uitgebracht in acht kleurenschema’s, variërend van ‘zwart’ tot het felrode galactische ontwerp genaamd ‘Nebula’. De stijlvolle en fantasierijke patronen zijn ontwikkeld om een ​​gevoel van ontzag op de markt op te wekken en golfers te laten verwonderen over de creatie van de unieke aangeboden tassen.

Golfers die op de baan willen opvallen, kunnen een van de andere zes aangeboden patronen kiezen: de ruimte ‘Terra Texture’ met witte en grijze tinten, junglegroen ‘Shibori Mountain’, snel blauw

‘Warp Speed’, paarse palmbladeren ‘Midnight Jungle’, veelkleurige geometrische ‘Geo Fast’ of camouflage-geïnspireerde ‘Double Camo’ met oranje details.

De tassen zijn niet alleen opvallend ze zijn ook zeer duurzaam en gemaakt met functionele organisatie in het achterhoofd voor de moderne golfer. Maar het belangrijkste voor Europese golfers is de volledig waterdichte functionaliteit van de tassen.

Specifiek ontworpen om in elk klimaat te spelen, alle cart- en standbags in de collectie zijn gemaakt van een waterdichte stof en hebben een premium waterdicht vak voor waardevolle spullen, om zelfs elektronische items droog te houden. Zowel cart- als standbags zijn verkrijgbaar in alle acht patronen, zodat golfers elk van de gedurfde ontwerpen kunnen kiezen die worden aangeboden.

Standbags in het assortiment worden geleverd met een achtvoudig waterafstotende Woode-top, terwijl de cartbags een 15-way Woode-top hebben, gemaakt om de ultieme organisatorische functie voor golfclubs te bieden.

Andere organisatorische elementen zijn onder meer een lage kogelsilo. Gebruikers van cartbags zullen profiteren van push-autovergrendelingsriemen en een gewatteerde enkele riem, terwijl gebruikers van standbags kunnen genieten van een systeem met dubbele riem om te dragen.

In Europa gevestigde golfers kunnen een OGIO Golf 2022 cartbag kopen voor € 359 of een standbag voor € 349.