Deze week werd bekendgemaakt dat Landgoed & Golfbaan Tespelduyn 9e staat in de categorie Beste restaurant op een Nederlandse golfbaan. Vooral de uitstekende service, de gastvrijheid en de heerlijke gerechten worden geroemd.

Peter Duivenvoorde, directeur van Tespelduyn; “het is fantastisch dat wij in deze landelijke top-10 staan en uiteraard zijn wij enorm trots met deze hoge notering zéker als je beseft dat er ruim 200 golfbanen in Nederland zijn. Ons cijfer van 8,5 is een gewogen gemiddelde van ruim 800 beoordelingen over Tespelduyn op Leadingcourses.com, de grootste beoordelingssite over golfbanen in Europa. Wij gaan dit natuurlijk met onze medewerkers vieren want zij zijn de belangrijkste schakel. Wij ervaren dat onze kwaliteit en gastvrijheid bij onze gasten niet onopgemerkt blijft; wij blijven lekker doorgroeien en nog steeds ontdekken gasten dat wij er juist voor iedereen zijn en een lage drempel hebben”, aldus Duivenvoorde.

Namens de medewerkers is restaurant-manager Joyce Nederstigt uitermate verheugd over het resultaat. “Zo’n mooie notering spreekt landelijk aan en is voor ons team natuurlijk de mooiste beloning voor het harde werken”; aldus Nederstigt. “Graag willen wij onze gasten en golfers bedanken, want zij bepalen immers dat wij op deze aansprekende 9e plaats staan. Het is mooi om te zien dat gasten steeds vaker kiezen voor ons regelmatig wisselende Menu du Chef waarin wij veel lokale ingrediënten gebruiken. Hoe bijzonder is het dat wij groenten en fruit uit onze buurman’s kas verwerken”! Gevraagd naar de ambitie volgt een duidelijk antwoord. “Wij gaan er onverminderd enorm gemotiveerd en vol vertrouwen tegenaan en ons streven is om te stijgen in deze nationale top 10”, glundert Joyce.

“Het is echt wel een aansprekende top-10”, aldus Duivenvoorde. “En het is toch geen schande als je prachtige golfbanen als Bernardus, Lage Vuursche, The Duke en De Goyer boven je moet dulden. Bovendien vervult het ons met trots dat wij de enige 9-holes golfbaan in deze top-10 zijn”, besluit Duivenvoorde.

Fotograaf Sven van der Vlugt