Joost Luiten heeft gelukkig het Dutch Open redelijk positief weten te eindigen. De 36-jarige wist op de laatste dag ondanks een dubbel bogey zijn ronde op 3-onder te eindigen en werd met par voor de wedstrijd gedeeld 43e. Luiten liet weten erg ongelukkig te zijn met zijn prestatie in het toernooi na zijn super opening van 65 slagen waarmee hij de leiding na de eerste ronde pakte. “Mijn 65 was goed maar mijn 75 en 79 slagen waren om te huilen, gelukkig eindig in het toernooi met 69 slagen!”

Lars van Meijel, de tweede Nederlander die de cut wist te halen waar de andere faalden, was op de laatste dag goed op weg naar een goede score. Met twee birdies en een bogey in zijn eerste negen holes kwam hij in 1-onder door. De birdie op 12 werd echter twee holes later verpest door een dubbel bogey op de 14e waar hij zijn afslag in de rough naast de fairway sloeg. De 27-jarige eindigde zijn ronde met