Wij waren er dinsdag al en een wandeling over de golfbaan gaf ons een goede indruk van een golfbaan die er uitstekend bij ligt voor het aankomende Dutch Open dat donderdag op Bernardus van start gaat. Veel spelers waren op de range flink aan het trainen en op de oefengreens en pitch velden. 

Van de Nederlanders kwam wij Daan Huizing en Lars van Meijel tegen die samen met zijn putting coach Hayo Bensdorp (foto) de holes aan het verkennen was. Op de puttinggreen was Darius van Driel nog bezig met wat oefen putts. Robbie van West zagen wij pitchen.

Joost Luiten zagen wij op de range en later op de oefengreen. Toen wij na 1.5 uur wandelen rond de golfbaan weer terugkwamen was Luiten nog aan het pitchen en chippen en dat lukte de laatste niet zo goed in toernooien.

De Deen Thomas Bjørn was later op de dag ook op de range om wat ballen te slaan.

Henrik Stenson heeft Bjørn aangesteld als zijn eerste vice-captain voor de Ryder Cup 2023, die van 25 september tot 1 oktober 2023 zal worden gespeeld op de Marco Simone Golf en Country Club in Rome in Italië.