K.H Lee eindigde met een slag minder dan Jordan Spieth en wordt slechts de vierde back-to-back winnaar in de toernooi geschiedenis van het AT&T Byron Nelson. Hideki Matsuyama, Xander Schauffele en Justin Thomas eindigen allemaal in de top vijf voor het PGA Championship

De nummer 88 van de wereld, die met slechts één wereldwijde top-10 aan het evenement deelnam sinds zijn doorbraak in de PGA Tour-overwinning in deze wedstrijd van vorig jaar, overwon een achterstand van vier slagen tijdens een laag scorende laatste dag op TPC Craig Ranch en claimde een indrukwekkende overwinning.

Lee had een laatste bogey vrije ronde van 63 slagen om de week af te sluiten op 26-onder, waarmee hij het toernooi record verbrak dat hij 12 maanden eerder had neergezet, met de overwinning werd hij de eerste speler sinds Tom Watson in 1980 die opeenvolgende AT&T Byron Nelson-titels opeiste.

“Het winnen voelt geweldig”, vertelde Lee. “Ik heb de afgelopen maanden met mijn spel geworsteld en ik heb dit jaar geen top-10’s gehad, maar als ik hier ben, voel ik me meer op mijn gemak en heb ik meer zelfvertrouwen.”

De thuis favoriet Jordan Spieth eindigd op een slag afstand van Lee. Een laatste ronde van 62 slagen voor Hideki Matsuyama bracht hem naar de gedeelde derde plaats samen naast de leider van de derde dag, Sebastian Munoz.