Dat de golfbaan van The Belfry niet een van de makkelijkste is bleek ook weer vandaag. Maar een van de Nederlanders wist zijn laatste ronde onder par te eindigen en dat was Joost Luiten, hij kwam dit keer als beste uit de bus. Met 71, 71,73 en opnieuw 71 slagen eindigde Luiten voor het toernooi 2-onder en daarmee deelde hij de 36e plaats.

Daan Huizing was gedurende de eerste drie ronden de beste Nederlander maar hij viel terug na een ronde van 76 slagen op zondag. Huizing werd uiteindelijk met +2 gedeeld 51e.

Darius van Driel had slechts 1 ronde onder par en wel op de tweede dag met 69 slagen. Dat werd trouwens van de Nederlanders de laagste ronde in dit toernooi. Met 74, 69, 75 en 74 eindigde hij op +4 voor de wedstrijd.

Luiten verdiende ruim 14.000 euro, Huizing kreeg een cheque van ruim 8400 en Van Driel moest het dit keer doen met een cheque van ruim 6800 euro.

Er was best een flinke cheque voor de winnaar van dit toernooi Thorbjorn Olesen. De Deen verdiende bijna 370.000 euro 

Olesen had een eagle-birdie finish om zijn dramatische overwinning te behalen op The Belfry. Olesen behaalde zijn zesde DP World Tour-overwinning en de eerste sinds 2018 na zijn ongelooflijke finish. De Deen eindigt op 10 onder en een slag uit de buurt van de Zweed Sebastian Soderberg en met Richie Ramsay, Connor Syme en Justin Walters op de gedeelde derde plaats.

Nederlanders verliezen terrein in Engeland Huizing nog steeds de beste!