Tiger Woods zal op 4 en 5 juli deelnemen aan een veld met spelers als Rory McIlroy, Dustin Johnson en Brooks Koepka in Adare Manor, de locatie voor de Ryder Cup in 2027. Het toernooi wordt een week voor het 150e Open Kampioenschap in St. Andrews gespeeld.

JP McManus zei op de Facebook-pagina van het toernooi: “We zijn in de wolken om aan te kondigen dat Tiger Woods zal spelen in de JP McManus Pro-Am van 2022.

“Tiger is al heel lang een goede vriend en fervent supporter van de Pro-Am en we zijn absoluut verheugd dat hij zich heeft verbonden om opnieuw in het toernooi te spelen. Zijn aanwezigheid op Adare Manor zal ongetwijfeld enorme opwinding teweeg brengen bij de duizenden toeschouwers en we zijn hem erg dankbaar dat hij zijn vrije tijd opgeeft om bij ons te zijn.”

Woods kwam vorige week voor het eerst weer in actie bij de Masters sinds hij in februari 2021 ernstig beenletsel opliep bij een auto-ongeluk.

Woods, die bevestigde dat hij deze zomer zal spelen in het 150e Open Championship in St. Andrews, zei na afloop dat het een van de grootste prestaties van zijn carrière was om in Augusta te strijden.