Abama Resort, het prestigieuze resort aan de Zuidwestkust van Tenerife, organiseert van 9 tot 12 juni een exclusief sportevent in samenwerking met Franse tennislegende Henri Leconte. Deelnemers genieten een programma vol ervaringen, waarbij sport en welzijn centraal staan. In een adembenemende omgeving, te midden van de natuur, nemen ze deel aan een golftornooi op één van de beste golfbanen ter wereld en zitten ze op de eerste rij voor een spannende demonstratie tennismatch. Henri Leconte zorgt voor een gepersonaliseerde coaching en ’s avonds worden de gasten culinair verwend met gastronomische diners. Het programma biedt ook boeiende alternatieve activiteiten zodat iedereen kan genieten van zijn eigen perfecte Abama Wellness beleving.

Golftornooi op 10 juni
Abama Resort Tenerife wil hun gasten de best mogelijke service bieden en organiseert regelmatig exclusieve evenementen. Tijdens de Abama Wellness met Henri Leconte worden deelnemers meegenomen op een sportieve reis. Na een warme ontvangst met champagne en cocktails en een gastronomisch diner in het restaurant Melvin by Martín Berasategui, staat een golftornooi op het programma. Abama Golf is hiervoor de perfecte plaats. De baan staat bekend als één van de beste ter wereld en is in 2021 voor het vierde jaar op een rij bekroond met de Golf Digest Editors’ Choice Award voor Continentaal Europa. De indrukwekkende golfbaan, ontworpen door Dave Thomas, is knap geïntegreerd in het natuurlijke landschap met meer dan 25.000 palmbomen en kijkt uit over de Atlantische Oceaan. Voor wie zich liever onderdompelt in de wereld van gezonde voeding, staat die dag een bezoek gepland aan een organische boerderij. De deelnemers bereiden een lekkere lunch met verse biologische producten tijdens een boeiende kook workshop.

Tennis op 11 juni
Tenerife biedt het hele jaar rond niet alleen het ideale klimaat om te golfen, maar ook om te tennissen. De 7 tennisbanen van de Abama Tennis Academy zijn eerder gebruikt voor professionele ATP en WTA tornooien, en vormen tijdens het event het schouwtoneel voor een demonstratie wedstrijd tussen Henri Leconte en een lokale professionele tennisspeler. Spelers die hun techniek willen verbeteren en het maximale willen halen uit hun vaardigheden, krijgen aansluitend een-op-een advies en een gepersonaliseerde coaching door de voormalige tennislegende, met op de achtergrond een paradijselijk landschap en een fantastisch uitzicht over de Atlantische Oceaan. Als alternatieve activiteit staat die dag een excursie op het programma om de prachtige omgeving te verkennen. ‘s Avonds worden de deelnemers voor een laatste keer culinair in de watten gelegd voor ze de volgende dag terugreizen.

Het exclusieve sportevent gaat door in samenwerking met Henri Leconte. De voormalige kampioen heeft één van de mooiste palmaressen binnen het Franse tennis, waaronder een nummer 5 ranking, winnaar van de Davis Cup in 1991 en is houder van 19 ATP-titels. Hij is ook een fervente golfer en speelt al golf sinds zijn tienerjaren, een sport die volgens hem de perfecte aanvulling vormt op het tennis.

Zin om deel te nemen?
Het vijfsterrenhotel Las Terrazas de Abama Suites biedt een speciaal arrangement aan voor Abama Wellness van 3 nachten in vol pension. Dit is inclusief toegang tot alle faciliteiten van het hotel en deelname aan de activiteiten van de Wellness Week. Tussen de workshops door kunnen de deelnemers van het uitgebreide resort genieten en gebruik maken van het ruime aanbod aan sport- en wellnessfaciliteiten en dit aan voordelige tarieven. Abama Resort Tenerife beschikt over een bijzondere waaier aan faciliteiten, waaronder een 18-holes golfbaan, een prestigieus padel- en tenniscentrum, meerdere zwembaden en restaurants bekroond met Michelin-sterren.
– TARIEVEN –
Arrangement voor 3 nachten volpension en activiteiten :
2.160€ per persoon (exclusief vluchten en transfers)

https://www.intothesails.com/newsroom/abama-wellness-met-henri-leconte-exclusief-sportevent-met-de-franse-tennislegende