Er is nog steeds geen officiële bevestiging of Tiger Woods van plan is terug te keren op de Augusta National.

Toen dinsdag het nieuws bekend werd dat hij golf had gespeeld met zijn zoon en Justin Thomas op Augusta National, was de vraag of hij de 18 holes wel uit kon lopen. Het is een extreem heuvelachtig parcours en zeker een moeilijk parcours om te lopen en de vraag is kan hij dat 72 holes volhouden?

Rory McIlroy liet al weten dat zijn golfspel beter zal zijn als Tiger Woods aan het spelen is en dat het ‘fenomenaal’ zou zijn om hem in The Masters te hebben. “Als The Open op St. Andrews, een vlakke golfbaan, wordt gehouden zou ik zeggen dat hij zou spelen, maar ik weet niet zeker of je hem deze week zal zien spelen.”

De 46-jarige Woods zal zichzelf testen om te zien of hij in staat is om te concurreren met de rest. Wij hebben het gevoel dat als hij niet op hoog niveau mee kan doen dat wij hem deze week niet zullen zien.

De 15-voudig Major kampioen zal er zeker zijn voor het Champions Dinner, maar het is onduidelijk of hij nog veel oefenrondes zal spelen deze week aangezien hij vorige week op dinsdag voor het laatst heeft gespeeld. Wij zullen gewoon moeten wachten tot donderdag wanneer zijn naam wordt aangekondigd of niet.