Sam Burns maakte een birdie op de tweede play-off-hole om langs Davis Riley in Florida te komen en zijn derde PGA Tour-titel in 12 maanden te claimen; Justin Thomas eindigde een slag terug naast Matthew NeSmith op de gedeelde derde plaats.

De leider na de derde ronde Riley kwam door een vroege triple bogey flink in de problemen hij wist met zijn ronde uiteindelijk met ​​​​één-over 72 af te sluiten en kwam zo net als Burns op 17-onder par.

De spelers keerden terug naar de 18e, een par vier, waar de twee dezelfde score lieten noteren. Op de par vier 16e was het Burns die van ver zijn birdie wel wist te maken en daarmee met succes zijn titel verdedigde.

De overwinning van Burns is zijn derde in 12 maanden op de PGA Tour en hij zal naar verwachting voor het eerst in zijn carrière in de top 10 van de wereld komen. Hij en Paul Casey zijn enige spelers die het toernooi met succes hebben kunnen verdedigen.

Matthew NeSmith miste nipt zijn eerste PGA Tour-overwinning

Een ronde van drie onder, 68 slagen, bracht de Engelse Matt Fitzpatrick naar een gedeelde vijfde plaats samen met Brian Harman, terwijl Brooks Koepka een ronde van de dag wist te maken met 65 slagen om daarmee gedeeld 12e te worden net als Shane Lowry, Alex Noren en Olympisch gouden medaillewinnaar Xander Schauffele.