Los Angeles, 17 maart 2022 – SKECHERS, The Comfort Technology Company™, heeft de lijst met elitegolfers uitgebreid met een contract voor PGA Tour rising star Matt Fitzpatrick. De Engelse pro draagt vanaf nu SKECHERS GO GOLF Pro 5 Hyper™-schoenen op de baan en het SKECHERS-logo zal op de zijkant van zijn pet verschijnen. Fitzpatrick zal zich met deze meerjarige wereldwijde overeenkomst inzetten om verschillende marketingcampagnes te ondersteunen.

“Ik draag en test Skechers GO GOLF al een tijdje en dit innovatieve schoeisel biedt het comfort en de prestaties die ik nodig heb op de baan”, zegt Matt Fitzpatrick. “Nu deze samenwerking officieel is kijk ik ernaar uit om het merk op tournee te vertegenwoordigen en met Skechers samen te werken aan ideeën en innovaties die spelers op alle niveaus kunnen helpen met hun spel.”

“Op 27-jarige leeftijd is Matt al acht jaar een professional en maakte hij grote indruk bij golffans in Europa en de Verenigde Staten”, zegt Michael Greenberg, president van Skechers. “Zijn enthousiasme en toewijding aan de sport zullen van hem een ​​ongelooflijke ambassadeur maken voor het merk Skechers GO GOLF, aangezien hij illustreert hoe onze schoenen comfort en prestaties leveren waar elke golfer van zal genieten.”

Na een succesvolle amateurcarrière werd Fitzpatrick op 19-jarige leeftijd prof. De Engelsman behaalde zijn eerste professionele overwinning in 2015 bij de British Masters in Woburn. Het jaar daarop werd hij geselecteerd voor het Europese Ryder Cup-team en won hij het 2016 DP World Tour Championship. Sinds zijn professionele debuut heeft Fitzpatrick zeven overwinningen behaald op de European Tour, meest recentelijk de Estrella Damm N.A. Andalucía Masters bij Real Club Valderrama.

Matt Fitzpatrick voegt zich bij een selectie van Skechers-golfprofessionals, waaronder momenteel Brooke Henderson, Colin Montgomerie en Billy Andrade, die allemaal Skechers GO GOLF op tournee dragen. Voormalig quarterback en presentator Tony Romo is ook een ambassadeur voor de golfschoenen van het merk en verschijnt in GO GOLF-marketingcampagnes.

Skechers GO GOLF staat bekend om zijn lichtgewicht, hoogwaardige, stabiele en comfortabele ontwerpen en heeft bekendheid verworven in de golfcategorie naast de bekroonde hardloop-, wandel- en trainingscollecties van het merk. Bepaalde stijlen in de collectie zijn voorzien van kenmerkende Skechers-comforttechnologieën zoals Skechers Arch Fit®, ULTRA GO® en Hyper Burst®-demping, samen met andere innovatieve functies.

Skechers GO GOLF-schoenen zijn verkrijgbaar bij Skechers-winkels en skechers.com, evenals bij geselecteerde retailpartners, waaronder gespecialiseerde golfprofessionals.