Ze wisten alle vier de cut te halen maar het eindresultaat had wat beter kunnen zijn. Joost Luiten, Wil Besseling, Darius van Driel en Daan Huizing wisten zich na de eerste twee belangrijke ronden te plaatsen voor het weekend en daarmee het prijzengeld. Joost Luiten eindigde als hoogst genoteerde Nederlanders op de gedeelde 33e plaats na het maken van 66, 72, 70 en opnieuw 70 slagen (-10). Besseling eindigde met een slag meer dan Luiten en wel op de gedeelde 42e plaats. Besseling ging gedurende de eerste drie ronden rond in 70 slagen en eindigde het toernooi met 69 slagen op 9-onder. Voor de twee was er een cheque van 12.250 en bijna 8500 euro.

Van Driel en Huizing eindigden gedeeld 69e en op de 75e plaats met 4 en 1-onder par. De twee kregen ruim 3100 en 2600 bijgeschreven.

Ryan Fox wint!

Ryan Fox claimde zondag met een eindscore van 22-onder par zijn eerste 72-holes DP World Tour-overwinning in zijn carrière door een overwinning p de Ras Al Khaimah Classic te bezegelen.

Fox leidde met zes slagen voorsprong en ging zo de laatste ronde in in de Verenigde Arabische Emiraten.  De Nieuw-Zeelander overwon een wankele start op Al Hamra Golf Club en won uiteindelijk met vijf slagen slagen verschil en een eindscore van 22-onder par. De Engelsman Ross Fisher eindigde als tweede in het klassement. 

Door de overwinning claimde Fox zijn tweede titel in 138 optredens en met zijn enige andere overwinning in het ISPS Handa Perth Super 6 in 2019, die werd gespeeld met een knock-out van zes holes op de laatste dag na een 54-strokeplay-ronde.

De Spanjaard Pablo Larrazabal was de meest waarschijnlijke kanshebber om Fox van een overwinning af te houden. Hij was de Nieuw-Zeelander tot op drie slagen genaderd maar was niet in staat om zijn score op de tweede negen te verbeteren en eindigde uiteindelijk op een gedeelde derde plaats met de Duitse Hurly Long en de Zuid-Afrikaanse Zander Lombardisch.

De Schotse Connor Syme was een schot verder terug op een gedeelde zesde plaats samen met de Japanner Masahiro Kawamura en de Polen Adrian Meron.

Voor de winnaar Fox was er een cheque van bijna 300.000 euro!

Alle Nederlanders door in het Ras Al Khaimah Classic waar Fox leidt!