Een gedeelde 35e plaats voor de Nederlander Robbie van west in het Dimension Data Pro-Am
dat op drie verschillende banen op de Fancourt Golf Estate werd gespeeld. Van West had met zijn openingsronde van 65 slagen redelijk veel opzien gebaard. De 10 slagen de dag erna zorgde er utendelijk voor met de 71 en 70 slagen verder in het toernooi dat hij met 8-onder eindigde.

Eerder wist Lars van Meijel na drie ronden de cut niet te halen. Hij had met 70, 74 en 78 slagen wat slagen teveel om ook de laatste dag te mogen spelen.

De Duitser Alexander Knappe won het toernooi met een eindscore van 23-onder par! De 32-jarige wist met zijn laatste ronde van 8-onder met een slag minder te eindigen dan de nummer twee de Zuid-Afrikaan Dean Burmester.

Knappe won het aardige bedrag van bijna 55.000 euro en Burmester kreeg er een mee van ruim 38.000. Voor Van West was er nog een cheque van 2900 euro.