Omdat de Evolvo Tour even stil ligt vanwege ziekte van Ron Hart zijn de spelers afgeweken naar wat andere toernooien zoals de Torro Tour in Spanje. In het Toro Tour Atalaya Golf, dat werd gespeeld van 4 tot en met 7 februari, speelden vier Nederlanders in mee wat amateurs en een professional. Aydan Verdonk eindigde als professional op de gedeelde achste plaats met een eindscore van 11-onder par. De amateur Thijmen Batens en lid van de Koninglijke Haagsche Golf eindigde met 65, 67 en 71 slagen op 10-onder.

De amateurs Pieter Jack Stenfert en Tom van Balen, beiden lid van de Rosendaelse, misten de cut in het toernooi na +7 en +19 na twee ronden spelen.

De longhitter Verdonk die gedurende het toernooi in 66, 66 en 70 slagen rondging wist de par 4 15e op de tweede dag in ene te halen en maakte daar een eagle.

Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door de Duitser Brandon Dietzel met een eindscore van 17-onder par.