Het toernooi in Saudi Arabië heeft nu twee leiders, Harold Varner III en Adri Arnaus (foto). De Amerikaan en de Spanjaard hebben met 10-onder op twee slagen voorsprong op de nummers twee Cameron Smith en Matthew Wolf.

De Italiaan Matteo Manassero, die na de eerste ronde met 62 slagen de leiding nam, kon dit niet evenaren en kwam vandaag met 73 slagen van de golfbaan van de Royal Greens Golf and Country Club en staat nu met 5-onder gedeeld negende samen met onder andere Patrick Reed.

De cut kwam op +4 te liggen na twee ronden en dat betekende onder andere voor Scott Hend (+6), Oliver Fisher (+7) en Ben Eccles (+10) dat zij een korte vakantie kunnen houden.

Bryson DeChambeau trok zich terug uit het toernooi met wat vage klachten zie: Bryson DeChambeau trek zich terug uit het Saudi International

Dag 1