De nummer negen van de wereld Bryson DeChambeau trekt zich terug uit Saudi International vanwege een hand en een heupblessure. DeChambeau had donderdag een teleurstellende eerste ronde van 73 slagen. DeChambeau ontkend dat hij 100 miljoen heeft aangeboden gekregen om deel te nemen  in de Saudi-backed Super Golf League!

DeChambeau kent een moeilijke start in 2022. In het Sentry Tournament of Champions eindigde hij als 25e in het kleine deelnemersveld, trok zich hij terug voor de start van de Sony Open vanwege een pijnlijke pols en miste toen de cut in het Farmers Insurance Open van vorige week omdat hij worstelde met niet bekendgemaakte verwondingen.

De omvang van DeChambeau’s verwondingen blijft onduidelijk, aangezien hij in Saudi Arabië geen persconferentie heeft gegeven en vorige week ook niet met verslaggevers in Torrey Pines heeft gesproken.

Saudi International: Matteo Manassero leidt na ronde van 62 slagen!