Shot Scope legt de lat hoger voor technologie voor het volgen van slagen met een uniek 3-in-1 laserapparaat

Shot Scope, de marktleider op het gebied van GPS en automatische technologie voor het volgen van slagen, heeft de lat opnieuw hoger gelegd en introduceert de eerste laser met technologie voor het volgen van slagen.

De PRO LX+ is het ultieme apparaat voor op de baan en biedt nauwkeurige afstanden tot de vlag, dynamische GPS-gegevens en het volgen van prestaties. De PRO LX+, de meest uitgebreide laser op de markt, geeft elke golfer de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een overvloed aan trackingstatistieken, zelfs als ze niet graag een horloge op de baan dragen.

Shot Scope staat bekend om het leveren van spelverbeterende statistieken. De compacte PRO LX+ verhoogt de verscheidenheid aan beschikbare opties en biedt een scala aan functies om golfers te helpen hun optimale strategie op de baan op te bouwen.

Bovendien, zonder concessies te doen aan de diepte van de gegevens die het kan bieden, betekent de PRO LX+ dat golfers niet langer hoeven te kiezen tussen een laser of een horloge, aangezien de zevenvoudige vergroting, het bereik van 900 meter en de vibratie het beste van twee werelden biedt. 

Met 36.000 vooraf geladen banen over de hele wereld, zonder extra abonnementen of extra kosten, en meer dan 100 prestatie-inzichten beschikbaar, kan elke slag worden gevolgd met behulp van de 16 meegeleverde tracking-tags, waarbij golfers de Shot Scope mobiele app of het webdashboard kunnen gebruikenom hun spel te analyseren. Shot Scope maakt gebruik van enkele van de toonaangevende statistieken in de branche, waaronder hun innovatieve Strokes Gained, waarbij de PRO LX+ een overvloed aan gegevens biedt in één enkel apparaat.

David Hunter, oprichter en CEO van Shot Scope, merkte op: “De PRO LX+ is een opwindende release voor Shot Scope. We zijn er trots op het eerste merk op de markt te zijn dat een alternatief biedt voor traditionele GPS-horloges.

“Of je voorkeur nu uitgaat naar een afstandsmeter, een GPS, trackingmogelijkheden of alles in één, de introductie van de PRO LX+ betekent dat we een product hebben dat aan de eisen van alle spelers voldoet. We zijn er trots op het toonaangevende innovatieve merk in de branche te zijn en kijken ernaar uit om te zien waar deze PRO LX+ ons brengt.”

De stand-alone PRO LX-laser of het draagbare H4-volgapparaat kunnen afzonderlijk worden verkocht als hun eigen apparaat, of ze kunnen worden samengevoegd om de PRO LX+ te vormen als één compleet apparaat voor de golfer die het beste wil ervaren dat technologie te bieden heeft.

De nieuwste release van Shot Scope volgt het succes van de PRO L1-, V3- en G3-modellen. Ga voor meer informatie naar www.shotscope.com.