Steun jouw winnaar 

 Er zijn nieuwe mogelijkheden voor Nederlandse golfliefhebbers om hun favoriete sporter te ondersteunen. Wil je graag wedden op de Masters of de Ryder Cup, dan kan dat. Neem je liever niet de moeite om naar een wedkantoor te gaan, dan heb je sinds kort een aantal nieuwe mogelijkheden. Dat is te danken aan de nieuwe regelgeving voor Kansspelen op Afstand die in voege trad vanaf 1 oktober 2021. Sinds deze datum mogen online casino’s en wedkantoren hun diensten aanbieden als ze beschikken over een vergunning. Je kunt gemakkelijk herkennen of ze voldoen aan de strenge eisen van de Kansspelautoriteit doordat deze online speelhuizen het logo “Vergunninghouder Kansspelautoriteit” kunnen tonen. 

 Wedden op golf 

 Doordat golf één van ’s werelds populairste sporten is, bestaan er meerdere interessante mogelijkheden om een eurocentje in te zetten op het verloop of de einduitslag van een spel. Om te beginnen heb je de 4 Majors, namelijk de Masters in april, de US Open in juni, de British Open in juli en tenslotte de PGA in augustus. Maar soms komt er ook wel eens een extra wedstrijd bij die niet te versmaden is. Zo werd op het einde van 2021 aangekondigd dat er na een onderbreking van 10 jaar weer een Ladies Irish Open zal plaatsvinden. Er is nog weinig over bekend, maar het loont de moeite om dit toernooi te volgen. 

 Een site kiezen 

 Het mooie van een open markt met veel nieuwe spelers is dat ze allemaal zullen vechten om jou als klant – of noem het maar bezoeker – te trekken. Dat levert geweldige promoties en bonussen op waar jij ten volle van kunt genieten. Deze pagina biedt een nuttige opsomming van wat er in de aanbieding is. Als sportliefhebber, of meer bepaald van golf, ga je hier zeker iets vinden dat je bevalt. 

Je betaalmethode selecteren 

 Een belangrijk criterium om zeker te zijn dat je bij een goede online site voor gokken of wedden bent, is de betaalmethode. Daarmee bedoelen we niet alleen hoe eenvoudig je geld kunt storten om je account te openen en een weddingschap aan te gaan. Ook het uitbetalen als je een weddenschap gewonnen hebt, moet even soepel verlopen. Aan dat laatste durft het nogal eens haperen als je bij een wedkantoor terecht bent gekomen dat niet de nodige vergunningen bezit. Ben je eenmaal zeker dat je op dit gebied goed zit, dan hoeft niets je tegen te houden om geld in te zetten op Jon Rahm, Collin Morakawa, Dustin Johnson of een ander talent dat niet aan de top staat maar wel veelbelovend is en borrelt van enthousiasme. 

 Soorten golfweddenschappen 

 Zelfs doorgewinterde sportfans die geregeld inzetten op golfwedstrijden, weten niet wat een massa mogelijkheden er bestaan. We noemen er slechts enkele, maar ze zijn slechts het topje van de ijsberg. 

Wedden op de winnaar: dit spreekt voor zichzelf en is het eenvoudigste. 
Versus the field: je wedt dat niet de favoriet wint maar zet je geld in op een geschikte tegenstander. 
Head matchup: Dit is een soort duel. Je concentreert je op twee specifieke golfers en wie van beide het er het beste van zal afbrengen. 
Prop (proposition) betting: Je wedt erop dat er zich tijdens het spel of kampioenschap iets specifieks zal voordoen, zoals bijvoorbeeld dat er een Spanjaard zal eindigen in de top 3 van KLM Open.