Kevin Na maakte zeven opeenvolgende birdies op de laatste dag om hem en Jason Kokrak naar een gecombineerde 12-onder 60 te krijgen in Florida. Het Amerikaans duo wist daardoor met 33-onder en een slag voorsprong op hun landgenoten Billy Horschel en Sam Burns het toernooi te winnen.

Kokrak en Na maakten een achterstand van drie slagen op zondag, van het onofficiƫle PGA Tour-teamevenement, ongedaan en met negen opeenvolgende birdies in het fourballs-formaat eindigde zij het toernooi op de Tiburon Golf Club.

Titelverdedigers Matt Kuchar en Harris English eindigden met 31-onder samen met Marc Leishman en Jason Day op de derde plaats.

Kokrak maakte een birdie op de par-vijf zesde om het paar onder par te brengen voor de ronde en Na maakte vervolgens een birdie op elk van de volgende zeven holes, inclusief een chip-in op de negende green, waarbij Kokrak profiteerde van de par-vijf 14e en vervolgens zijn afslag op de par-drie 16e in tap-in afstand van de hole zag eindigen..

Verdere birdies op de laatste twee holes zorgden ervoor dat het duo met 33-onder de wedstrijd eindigden en deze score werd niet meer geƫvenaard of verbeterd.

Acht birdies en een eagle zorgden ervoor dat Kuchar en Harris een laatste ronde van 62 slagen wisten te maken waardoor ze net tekortkwamen in hun jacht op een record en een vierde QBE Shootout-overwinning. Leishman en Day zagen hun voorsprong op de laatste dag verdwijnen ondanks een 7-onder, 65 slagen.

Graeme McDowell en Corey Conners eindigden de week op een gedeelde vijfde plaats samen met Kevin Kisner en Max Homa, terwijl LPGA Tour-speler Lexi Thompson samen met Bubba Watson op de negende plaats eindigden.