Negen maanden na het oplopen van ernstige verwondingen bij een auto-ongeluk in de buurt van Los Angeles, brengt Tiger Woods de golfwereld in razernij met de eerste video sinds het ongeluk waarin hij een volle swing maakt!

Woods heeft een video van twee seconden op sociale media geplaatst waarin hij ballen slaat op een oefenbaan met de boodschap ‘vooruitgang boeken’. De zwaai van de club van Woods veroorzaakte zondag een hysterie op sociale media.

Woods’ recordcarrière stond op het spel na zijn ernstige auto-ongeluk in februari, waardoor de voormalige nummer 1 van de wereld verwoestende verwondingen aan zijn beide benen opliep.

Hij liep open breuken op aan de scheenbeen- en kuitbeenbotten in zijn rechterbeen bij het ongeval in de vroege ochtend in de buurt van Los Angeles, waarbij zijn voertuig naar de tegenovergestelde rijstroken zwenkte en tegemoetkomend verkeer miste voordat hij een met gras begroeide oever opreed en verschillende keren rolde.

Woods is slechts af en toe in het openbaar gezien tijdens zijn herstel, wat de afgelopen weken duidelijk werd is dat hij zijn rechterbeen kon belasten, hoewel hij nog steeds een compressiekous moet dragen.

Er zal volgens de website van Woods een update volgen over een maand wanneer de 15-voudig winnaar de Hero World Challenge op de Bahama’s organiseert.