Deze week is de DP World Tour in Frankrijk voor het Cazoo Open de France dat wordt gespeeld op de prachtige golfbaan van Le Golf National in Saint-Quentin-en-Yvelines vlakbij Parijs.

De Nederlanders Wil Besseling, Darius van Driel (foto) en Daan Huizing spelen deze week ook mee. Het toernooi werd voor het laatst in 2019 gespeeld en op dezelfde golfbaan en toen wist Joost Luiten, die deze week dus niet meespeelt, op de 11e plaats te eindigen.

De titelverdediger in de Belg Nicolas Colsaerts. Hij won het toernooi drie jaar terug met een eindscore van 12-onder.

Le Golf National was ook de golfbaan waar de Europese Ryder Cup triomf in 2018 plaatsvond.

Het oudste nationale open van continentaal Europa keert dit jaar terug voor zijn 104e editie, met dus titelverdediger Colsaerts zijn landgenoot Thomas Pieters, Victor Perez en de winnaar van vorige week Robert MacIntyre.

Live scoring