Lars van Meijel is in het Irish Challenge op de gedeelde 53e plaats geëindigd. De 28-jarige begon uitstekend het toernooi met 68 slagen maar maakte zijn score in de overige drie ronden steeds hoger. Waren het nog 73 slagen op vrijdag, 74 op zaterdag op zondag eindigde hij met 77 slagen zijn ronde en voor het toernooi kwam hij op 4-boven par. De twee dubbels op 4 en 7 haalde zijn score daarin flink omhoog. Van Meijel staat nu 44e in de algemene Order of Merit waar alleen de beste 20 hun kaart voor de lucratieve DP World Tour verdienen.

De Engelsman Todd Clements die met een indrukwekkende voorsprong van vijf slagen de laatste ronde op de The K Club begon wist deze met 68 slagen nog te vergroten naar 6 en eindigde zo op 19-onder par. De Noord-Ier Tom McKibbin eindigde met 13-onder tweede in het toernooi.

Robbie van West miste eerder in het toernooi de cut met 75 en 72 slagen (+2).

Irish Challenge: Lars van Meijel heeft het moeilijk in Ierland 

Irish Challenge: Lars van Meijel door in Ierland helaas exit voor Robbie van West

Irish Challenge: Uitstekende start van Lars van Meijel in Ierland