De overwinning van JT Poston is zijn eerste PGA Tour-titel sinds augustus 2019 en dat levert hem ook een ​​van de drie plekken op voor The Open via de Open Qualifying Series. Ook Christiaan Bezuidenhout en Emiliano Grillo wisten zich via dit toernooi te plaatsen voor de laatste major van het jaar. 

Poston gaf zijn voorsprong op de laatste dag bij TPC Deere Run nooit uit handen en met een twee-onder 69 sloot hij de week af met 21-onder en won zo zijn tweede PGA Tour titel.

“Ik heb altijd al in een van die majors willen spelen maar dat ik nu op St. Andrews en voor het 150e Open kan meedoen maakt mij super gelukkig, ik kan niet wachten en zien hoe het daar is! ” aldus Poston.

Poston nam een ​​voorsprong van drie slagen op de laatste dag en wist deze nog verder te vergroten toen hij back-to-back birdies maakte in zijn eerste twee holes. De Amerikaan maakte een drie-putt bogey op de vijfde, miste van 1.5 meter en slaagde er niet in om een up-en-down te maken vanuit een greensidebunker om par te redden op de volgende. Gelukkig viel zijn putt wel op hole zeven om een ​​derde opeenvolgende bogey te vermijden .

Poston maakte vervolgens een einde aan een serie van 10 holes in pars door een birdie van twee meter in de cup te krijgen op de 17e, een par-vijf. Een twee-putt voor par op de laatste leverde hem weer zijn een eerste PGA Tour-overwinning op sinds het Wyndham Championship in 2019.