PGA-rookie David Skinns wist met 63 slagen op vrijdag een deel van de leiding te nemen na de tweede dag van het AT&T Byron Nelson in Texas. De 40-jarige Engelsman, in zijn rookie seizoen op de PGA Tour, kwam met 10 birdies en een eenzame bogey van de golfbaan TPC Craig Ranch om zich bij lokale favoriet Ryan Palmer en de Colombiaan Sebastian Munoz aan te sluiten op 15 onder par. Palmer noteerde ook 10 birdies in een foutloze 62 op TPC Craig Ranch.

Voormalig Masters-kampioen Charl Schwartzel staat op twee slagen afstand van het trio na een ronde van 65 slagen, terwijl Jordan Spieth ook met 65 slagen de golfbaan verliet om op 12-onder te komen. Spieth liet weten dat hij hoopt dat hij zijn vorm vasthoudt voor volgende week, wanneer het US PGA-kampioenschap wordt gespeeld, hij kan dan zijn carrière-grand slam te voltooien.

Munoz start met 60 slagen in Texas